Polttoaine-
toimisen lisälämmittimen korjaus

Polttoainetoimisen lisälämmittimen, kuten Webasto tai Eberspächer, moitteeton toiminta on avain mukavampaan ja turvallisempaan ajokokemukseen. Jos huomaat lisälämmittimessä savuttamista, ylimääräisiä ääniä kuten vikinää tai käynnistysongelmia, on aika hakea ammattitaitoista apua. Meillä suoritamme huolellisen vianetsinnän ja ammattitaitoisen korjauksen käyttäen ainoastaan alkuperäisiä varaosia.

Lisälämmittimen säännöllinen käyttö ympäri vuoden on tärkeää sen toimintakunnon säilyttämiseksi ja välttämiseksi, että polttoainepumppu jumittuu.

Ota huomioon, että lisälämmittimen tekninen elinikä on noin 10 vuotta. Kun lisälämmitin lähestyy tätä ikää tai ilmenee usein vikoja, suosittelemme harkitsemaan sen uusimista. Haluamme varmistaa, että lisälämmitin toimii luotettavasti ja turvallisesti, jotta voit nauttia lämpimistä matkoista vuosien ajan.

Tule meille ammattitaitoiseen huoltoon ja huolehdimme lisälämmittimesi kunnon, jotta voit ajaa huolettomasti niin kylmässä talvessa kuin lämpimässä kesässäkin!